Τουρισμοσ Για Ολουσ Αιτηση - ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ... : Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής:

Τουρισμοσ Για Ολουσ Αιτηση - ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ... : Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής:. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» παίρνει παράταση και το 2021, με αποτέλεσμα το voucher να έχει διάρκεια ισχύος μέχρι και τις 31 δεκεμβρίου 2021. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις αναλυτικές ημερομηνίες για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με βάση το αφμ τους στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020».διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους, προϋπολογισμού 100 εκατ.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ-ΑΙΤΗΣΗ ...
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ-ΑΙΤΗΣΗ ... from estiatriteknonthessalonikis.gr
Οι συνοδοί «δικαιούχων» ή «ωφελουμένων» ανηκόντων στην κατηγορία ατόμων με νοητική ή σωματική αναπηρία τουλάχιστον 67%, και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει αναγκαιότητα συνοδείας και αυτή προκύπτει από τον νόμο και αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση, όπως αυτή. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ. Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής: Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα « τουρισμός για όλους ». Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης.

Η υποβολή αιτήσεων έληγε τα μεσάνυχτα της πέμπτης και οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 300. Άνοιξε το βράδυ της δευτέρας (29/06), η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα του υπουργείου τουρισμού «τουρισμός για όλους». Μάλιστα, οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν το voucher. Χιλιάδες δικαιούχοι του προγράμματος «τουρισμός για όλους» θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους φέτος… τζάμπα! Γι' αυτό και τώρα δίνεται νέα παράταση μέχρι την τετάρτη, 8 ιουλίου, για να κάνουν όσοι δεν πρόλαβαν τις αιτήσεις τους. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ. * 2 ή 3 διανυκτερευσεισ. Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Δείτε τις αναλυτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων με βάση το αφμ των δικαιούχων στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr. Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ.

Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020».διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Μάλιστα, οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν το voucher. Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους, προϋπολογισμού 100 εκατ.

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ...
ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ... from edessaikoskosmos.gr
Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού 2021. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα « τουρισμός για όλους ». Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω. Πάνω από 300.000 οι αιτήσεις.

Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ.

Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Οι συνοδοί «δικαιούχων» ή «ωφελουμένων» ανηκόντων στην κατηγορία ατόμων με νοητική ή σωματική αναπηρία τουλάχιστον 67%, και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει αναγκαιότητα συνοδείας και αυτή προκύπτει από τον νόμο και αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση, όπως αυτή. Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού 2021. Το σάββατο, 11 ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Δείτε τις αναλυτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων με βάση το αφμ των δικαιούχων στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr. * 2 ή 3 διανυκτερευσεισ. Νέος δικαιούχος του έτους 2021. Γι' αυτό και τώρα δίνεται νέα παράταση μέχρι την τετάρτη, 8 ιουλίου, για να κάνουν όσοι δεν πρόλαβαν τις αιτήσεις τους.

ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ...
ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ... from www.tastv.gr
Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους, προϋπολογισμού 100 εκατ. Παρακαλούμε συνδεθείτε στην εφαρμογή για να δείτε την οριστική κατάσταση της αίτησης σας: Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού 2021. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και. Το σάββατο, 11 ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020».διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι.

Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής:

Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος «τουρισμός για όλους», www.tourism4all.gov.gr θα δέχεται αιτήσεις των δικαιούχων σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του αφμ από σήμερα 29/6/2020 το απόγευμα έως την πέμπτη 09/07/2020 ως εξής: Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους. Άνοιξε το βράδυ της δευτέρας (29/06), η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα του υπουργείου τουρισμού «τουρισμός για όλους». Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής: Το σάββατο, 11 ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. * 2 ή 3 διανυκτερευσεισ. Η παράταση ισχύει έως και την πέμπτη, 9 ιουλίου του 2020. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ.